Voor een geslaagd avondvullend programma boek je de Twentse Toppers in combinatie met DJ Ronny.

Sinds 2014 werken de Twentse Toppers al succesvol samen net DJ Ronny. Gedurende 4 á 5 uur nemen zij je mee met een oer gezellige medley-meezing-show. DJ Ronny wisselt zijn kunsten af met de live performance van de Twentse Toppers.

Over Ronny

DJ Ronny draaide vanaf zijn jeugd in de grotere discotheken in het oosten van het land. De laatste jaren is hij freelance DJ. Opdrachtgevers waarderen zijn brede muziek kennis afgewisseld met een vlotte opzwepende enthousiaste stem. Van Top 40 dance tot Rock van Nederlandstalige-piraten tot een 70’s-80’s-90’s-00’s show of hedendaagse muziek, niets is hem te dol. Zo lang het publiek en de opdrachtgevers de tijd van hun leven hebben! Kortom elk feest moet een ware happening zijn voor DJ en publiek. Inspelen op muzikale behoefte van het publiek is een ware kunst voor DJ Ronny. De DJ sets kenmerken zich in vlotte afwisseling tot strakke mixen om het publiek actief mee te krijgen.

Thema Feesten

DJ Ronny is ook te boeken voor thema feesten. Nieuw is de uptempo covershow met hits van de jaren 70 tot 00’s in de sound van heden, ideaal voor dancefeesten, bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen.

Naast DJ is hij ook voice-over, presentator en spreekt hij reclame commercials in.

Contact & Boeken

Neem vrijblijvend contact op met de Twentse Toppers om een fantastische avond te plannen.